REAKCIJA SUPARNIKA

Belgijski izbornik na jedno pitanje nije želio dati odgovor, a onda je na novinskoj konferenciji šokirao

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 01.12.2022 20:27
  • Objavljeno 01.12.2022 u 18:59
Bionic
Reading

Hrvatska je osvojila drugo mjesto u skupini F odigravši 0:0 protiv Belgije, a vidno razočaran bio je trener belgijske reprezentacije Roberto Martinez

Belgija je prije početka Mundijala slovila za prvog favorita naše skupine, ali je na kraju završila sa četiri boda na trećoj poziciji iza Maroka (7) i Hrvatske (5). Neuspjeh za toga europskog predstavnika, ali po prikazanome u tri utakmice nisu bolje ni zaslužili.

'Danas smo bili pravi. Prvu nismo igrali dobro i pobijedili smo, a u drugoj utakmici smo zasluženo izgubili jer nismo bili spremni. Danas jesmo, stvorili smo dosta prilika i možemo otići uzdignute glave', rekao je izbornik Belgije nakon remija pa je dodao:

  • +46
SP Katar: HRVATSKA - BELGIJA Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT

'Je li ovo kraj zlatne generacije? Ne, imamo Tielemansa, Onanu, Dokua... Zlatna generacija dovodi novu generaciju. Ispali smo s velikog turnira, ali mladi igrači moraju nastaviti s uspjesima. Pobijedili smo tri utakmice na prošlom SP-u i na prošlom Euru, ali to nije bilo dosta za otići do kraja. Sada je druga situacija. Možemo prihvatiti način na koji smo izgubili danas.'

Na pitanje da li možda odlazi s klupe Belgije, jer je ovo neuspjeh, samo je poručio da to nije u ovom trenutku tema, ali nešto kasnije je na novinskoj konferenciji šokirao:

'Opraštam se od reprezentacije, a to je puno emocija kao što možete zamisliti', rekao je Španjolac.

U našoj anketi kratko i jasno vas pitamo tko su po vašem mišljenju bila TRI najbolja igrača Hrvatske protiv Belgije? Dakle, svoj glas možete dati trojici Vatrenih.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal