NJEMAČKI KUP

Bayern uvjerljiv protiv Rehdena, Mandžo igrao cijelu utakmicu

05.08.2013 u 22:39

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna krenuli su u obranu naslova pobjednika Njemačkog kupa gostovanjem kod četvrtoligaša SW Rehdena u prvom kolu natjecanja. Slavili su 5:0

Odradili su igrači Josepa Guardiole posao vrlo ozbiljno, napadajući gol regionalnog ligaša od prve do posljednje minute. Najviše su problema svojim protivnicima, međutim, stvarali skok-igrom.

Često je u prilikama za pogodak bio i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je na centarforskoj poziciji odradio svih 90 minuta. Nije se ovaj put uspio upisati među strijelce.

Tri je gola, od čega dva glavom, postigao Thomas Müller. Njegov je to prvi 'hat-trick' u kupu, te drugi u Bayernovu dresu uopće. Po gol su još zabili Shaqiri i Robben.

Bundesligaš Schalke slavio je kod petoligaša Nöttingena 2:0. U debitantskom je nastupu za svoj novi klub lijepi pogodak zabio 18-godišnji novi njemački supertalent pristigao ovog ljeta iz Bochuma: Leon Goretzka

Drugoligaš Union Berlin, za koji je hrvatski nogometaš Damir Kreilach odigrao svih 90 minuta, slavio je na gostovanju kod trećeligaša Regensburga 2:1.

Bayern je razbio Rehden
Njemačka kup
Duisburg Paderborn 07 2:3
Regensburg Union Berlin 1:2
Nottingen Schalke 04 0:2
Rehden Bayern Munchen 0:5