HEYNCKES NAJAVIO

Bayern osim titule uzima Borussiji i Lewandowskog?

27.05.2013 u 11:13

Bionic
Reading

Trener novog europskog nogometnog prvaka minhenskog Bayerna, Jupp Heynckes, indirektno je potvrdio da je bavarski klub osim Marija Götzea Borussiji Dortmund 'ukrao' i Roberta Lewandowskog...

'Znate da je Götze već potpisao za Bayern, a i Lewandowski jedva čeka priliku da zaigra u velikom klubu. To su dvojica vrhunskih igrača,' rekao je Heynckes nakon pobjede Bayerna upravo nad Borussijom Dortmund u finalu Lige prvaka (2-1).

Zanimljivo, iako je Lewandowski standardni izvođač jedanaesteraca za dortmundski sastav, u subotnjem ga finalu nije pucao. Možda je jedan od razloga upravo taj što napušta klub predstojećeg ljeta i odlazi u redove najmrskijeg rivala proteklih nekoliko sezona.

Heynckes je također potvrdio da nastavlja trenersku karijeru.

'Odluka o tome što ću raditi nakon ove sezone donesena je još u lipnju prošle godine. Mirovina? Ne. Sve ćete saznati nakon finala kupa iduće subote,' zaključio je misteriozno sjajni njemački stručnjak.

Ukoliko iduće subote Bayern pobijedi Stuttgart, tada bi njemački velikan po prvi put u svojoj povijesti osigurao trostruku krunu u jednoj sezoni.