IZRAUBAN LEO

Barcelona šalje Messija na odmor

20.10.2009 u 12:17

Bionic
Reading

Vodstvo europskog i španjolskog nogometnog prvaka Barcelone namjerava svom najboljem igraču Lionelu Messiju odobriti nekoliko slobodnih dana kako bi se psihički i fizički odmorio

Iza Messija su iznimno dramatične kvalifikacije za SP u kojima se Argentina jedva provukla, a Messi je uz izbornika Diega Maradonu označen kao jedan od glavnih krivaca za loše nastupe 'gauča'. Problem su i brojna višesatna putovanja na relaciji Buenos Aires i Barcelona te niz utakmica koje je već odigrao, zbog čega je pao u formi.

'Messi je fizički i psihički uzdrman. Iza njega je iznimno stresno razdoblje i zaslužio je nekoliko dana odmora', poručili su iz Barcelone, dodavši da Messi nije zaslužio napade iz domovine.

'Messi nije zaslužio kritike i prozivanja zbog svoje igre. On u svakoj utakmici igra na pobjedu i napadi da se više zalaže za Barcu nego u dresu reprezentacije su glupost', smatraju na Camp Nouu.

 

Barcelona će Messiju dati slobodno nakon utakmice protiv Kazana u Ligi prvaka ili idućeg tjedna, kada Katalonce očekuje nastup u Kupu protiv Cultural Leonesa.