pogreška uprave

Barca u panici: Na glupi način ostat će bez svoje nove sjajne zvijezde!?

05.01.2018 u 20:53

Bionic
Reading

Jose Arnaiz na fantastičan je način započeo svoju karijeru u redovima Barcelone s tri pogotka iz tri udarca, no otkupna klauzula od samo 20 milijuna eura daje priliku europskim velikanima da ga preotmu već ove zime...

Španjolski 22-godišnji krilni napadač iznenađujuće je preko noći postao zvijezda Barcelone nakon što je u Kupu kralja pokazao iznimnu efikasnost, zabivši tri pogotka iz samo tri udarca.

  • +13
Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Jose Arnaiz zasad je za udarnu momčad katalonskog kluba odigrao tek 133 minute, no to mu je bilo dovoljno za briljantan učinak koji je zaokružio pogotkom u srijedu protiv Celte u gostujućem remiju 1:1.

'Riječ je o igraču iznimnog samopouzdanja,' pohvalio ga je nakon utakmice trener Ernesto Valverde, no uprava kluba sada je u panici, jer Arnaiza bi mogla vrlo brzo izgubiti.

Naime, Jose je doveden ovog ljeta i Valladolida uz samo tri milijuna odštete, kao igrač koji se tek treba dokazati u B momčadi za koju je zabio deset golova ove sezone. U ugovoru ima otkupnu klauzulu od jeftinih 20 milijuna eura, što je diglo na noge europske velikane nakon impresivnih nastupa u Kupu.

Autor: YouTube

Arsenal je odmah krenuo u lov na mladog talenta, a spominje se i interes Bayerna te Manchester Uniteda. S obzirom na nisku plaću koju trenutno ima u Kataloniji, ne bi bilo iznenađenje da pristane napustiti klub već ove zime, što bi bio novi udarac za upravu Barcelone koja je zbog otkupne klauzule u ugovoru već izgubila Neymara prošlog ljeta i sada bi joj se ista greška mogla ponoviti.

Nema druge nego ponuditi Arnaizu veću plaću uz višu otkupnu klauzulu i nadati se da će pristati...