problem je jasan, ali...

Barca ne odustaje od opcije koja ne ide Rakitiću na ruku!

07.07.2017 u 13:47

Bionic
Reading

Iako je PSG čvrsto odlučio zadržati Marca Verrattija ovog ljeta, Barcelona će učiniti sve što je u njezinoj moći kako bi dovela talijanskog reprezentativca, a u tom bi slučaju pozicija Ivana Rakitića u momčadi bila ugrožena...

Podsjetimo, španjolski mediji već su se raspisali o odlasku Ivana Rakitića iz kluba ako u Barcelonu dođe Marco Verratti, no stvari su se zakomplicirale. PSG tvrdoglavo odbija ponude za malenog Talijana i ne želi ga prodati ni pod kojim uvjetima, unatoč tome što bi igrač najradije promijenio sredinu.

'Rekao mi je predsjednik kluba Al Khelaifi da ako prodam Marca u Dohi mi to nikad neće oprostiti,' požalio se menadžer igrača Donato Di Campli koji tvrdi da katarski vlasnici PSG-a drže njegovog igrača kao taoca ovog ljeta.

U Barceloni ipak ne odustaju i vjeruju da će do rujna ipak uspjeti dovesti željenog veznjaka pa makar morali platiti i stotinu milijuna eura.

'To je igrač koji se sviđa stručnom stožeru i znamo da želi doći u Barcelonu. No, nema odštetnu klauzulu i zbog toga ne može otići ako ga klub ne želi prodati. Međutim, transferni rok završava tek 31. kolovoza,' naglasio je predsjednik katalonskog kluba Josep Maria Bartomeu.

Rakitić sigurno neće žaliti ako željeni posao propadne...