trampa s parižanima

Barca spremna žrtvovati Rakitića kako bi vratila svoju pobunjenu megazvijezdu?

17.10.2018 u 16:37

Bionic
Reading

Portal Goal tvrdi kako je Neymar nezadovoljan u Parizu i spreman vratiti se u Barcelonu čak i za manju plaću, dok bi u suprotnom smjeru mogao otići Ivan Rakitić ili Ousmane Dembele...

Podsjetimo, prošlog ljeta PSG je za rekordna 222 milijuna eura doveo Neymara iz Barcelone, no otkad je prešao u pariški klub ne prestaju glasine o novom transferu 26-godišnjeg Brazilca.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navodno je Neymar nezadovoljan među Parižanima, a portal Goal tvrdi kako mu smeta što se sve češće nalazi u sjeni Kyliana Mbappea pa mu ne bi bio mrzak čak niti povratak u Barcu s kojom se prilično ružno razišao, uz obostrane prijetnje tužbama.

Slavnom Brazilcu niti niža plaća ne bi smetala, a uprava kluba s Camp Noua također ne bi imala ništa protiv da vrati superzvijezdu u svoje redove, s obzirom da Lionel Messi nema vječni rok trajanja.

Spomenuti izvor tvrdi kako bi dio eventualnog dogovora oko ovog transfera mogao biti Ivan Rakitić koji bi zauzvrat trebao otići na stranu PSG-a, kluba koji ga je nakon SP-a u Rusiji već pokušavao nagovoriti da mu se pridruži. Druga opcija je odlazak Ousmanea Dembelea, igrača sličnih karakteristika Neymaru.

Katarskim vlasnicima pariškog kluba naravno da se ne sviđa ideja izgubiti Brazilca, no do sljedećeg ljeta svašta bi se moglo dogoditi pa bi ovaj pomalo neočekivani transfer mogao zaista zaživjeti...