SVI GA ŽELE

Bandić sve stiže! Nova funkcija za prvog čovjeka grada Zagreba

15.09.2013 u 19:03

Bionic
Reading

Upravni odbor ŽKK Novi Zagreb na svojoj je sjednici donio odluku o proglašenju gradonačelnika grada Zagreb Milana Bandića počasnim Predsjednikom kluba

'Gospodin Milan Bandić svojom je predanošću i radom na dobrobit svih sportaša Grada Zagreba u vrijeme svog gradonačelničkog mandata zaslužio i mnogo više od ove počasne titule. Svojom potporom koju je izrazio našem klubu u proteklim godinama, a posebno prilikom osvajanja naslova pobjednika Kupa Hrvatske, Ružice Meglaj Rimac i naslova prvaka Hrvatske, u protekloj sezoni, kao i prilikom organizacije Finalnog turnira Kupa Hrvatske 2012. godine, pokazao je koliko mu je stalo do promocije ženske košarke u Gradu Zagrebu, te je ova gesta mali način da mu na tome zahvalimo.

'Posebno smo ponosi što je g. Gradonačelnik ovu počasnu funkciju prihvatio, te poželio našem klubu, ali i ostalim zagrebačkim sportašima sve najbolje u nadolazećoj sezoni, napomenuvši da su zagrebački sportaši neraskidivi dio imidža našeg Grada, koji s ponosom pronose njegovo ime u svijetu. Grad Zagreb danas skrbi za čak 850 klubova i 65 sportskih saveza te ima 230 sportaša-olimpijaca.

Toj su brojci svoj mali, ali ipak veliki, obol dale i igračice Novog Zagreba - prije svega Mirna Mazić i Emanuela Salopek, koje su iz našeg dresa otišle na Olimpijadu, ali i naše nove uzdanice, Iva Ciglar, Lisa Karcic i Luca Ivanković, koje su također branile boje Hrvatske na londonskim Olimpijskim igrama.

U dresu Novog Zagreba danas igra 6 hrvatskih reprezentativki u seniorskoj konkurenciji, 3 juniorske i 5 kadetskih i na to smo posebno ponosni.

Vjerujemo da ćemo ispuniti ono što nam je naš počasni predsjednik poželio u novoj sezoni - da u sportsku riznicu Novog Zagreba donesemo još poneko odličje, te da s ponosom zastupamo boje našeg Grada, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu,' stoji u odluci Upravnog odbora ŽKK Novi Zagreb.