čekaju ga kineski milijuni

Bale umirao od smijeha dok se Real blamirao: Odlazi iz kluba i to brzo?

27.07.2019 u 08:34

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dnevnika Marce, Gareth Bale trebao bi sljedećeg tjedna napustiti Real i karijeru nastaviti u kineskom Jiangsu Suningu, uz godišnju plaću od 22 milijuna eura...

Velški 29-godišnji krilni napadač nije mogao sakriti svoj zlurad osmijeh ovog petka tijekom prijateljske utakmice protiv Atletica koju je Real izgubio s nevjerojatnih 7:3.

  • +3
International Champions Cup: Real - Atletico Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Gareth Bale čini se da se više ne osjeća dijelom Zidaneove momčadi, a španjolska Marca tvrdi da su mu sati u Madridu odbrojani i da je njegov transfer već dogovoren.

Naime, karijeru bi trebao nastaviti u Kini u dresu Jiangsu Suninga, uz godišnju plaću od 22 milijuna eura kroz tri sezone, što je više od 16 koliko je zarađivao u Realu.

Jiangsu je klub koji ima iste vlasnike kao i milanski Inter, a već je ovog tjedna doveo u svoje redove uglednog Brazilca Mirandu i čak ga se povezivalo s kupovinom Luke Modrića prošlog ljeta.

Bale je u Realu proveo šest sezona i osvojio 13 titula, a u sjećanju će ostati spektakularne škarice s kojima je slomio Liverpool u finalu Lige prvaka 2018. godine...