CITY NADIGRAN

Bale osigurao Realu madridsko finale Lige prvaka!

04.05.2016 u 23:44

  • +4

Liga prvaka, polufinale: Real M. - Manchester C.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida pobijedili su s minimalnih 1:0 Manchester City u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka te tako osigurali dvoboj s Atleticom, reprizu finala iz 2014. godine...

Real nije dopustio iznenađenje na Santiago Bernabeuu. Zidaneova momčad nakon 0:0 na Etihadu uspjela je kod kuće pobijediti Manchester City te se tako ponovo plasirati u finale elitnog klupskog nogometnog natjecanja koje je po rekordni deseti put osvojila prije dvije godine.

'Kraljevski klub' ove srijede dominirao je protiv Cityja većim dijelom susreta i na kraju zasluženo pobijedio. Ključan trenutak dogodio se u 20. minuti kada je Gareth Bale krasnim udarcem u suprotni kut svladao Harta nakon proigravanja Carvajala.

Real je do kraja utakmice bio bliže drugom pogotku, nego Pellegrinijeva momčad izjednačenju, no rezultat se više nije mijenjao.



Modrić je odigrao za Real 86 minuta, a zatim ga je zamijenio Mateo Kovačić. Imao je Luka veliku priliku u 53. minuti kada ga je Bale savršeno proigrao, no Hart ga je zaustavio iako je bio potpuno sam ispred njega.

Na kraju Modrićeva propuštena prilika nije imala utjecaj na krajnji rezultat, a Real će u finalu na San Siru igrati gradski derbi protiv Atletica, kojeg je svladao u velikom finalu prije dvije godine, a izbacio ga je iz Lige prvaka i prošle godine. U Primeri pak redovito gubi od crveno-bijelih pa nas zasigurno čeka uzbudljivi obračun 28. svibnja...

Liga prvaka, polufinale

Real M. - Manchester C. 1:0 (Bale 20)