'MIRIŠE' NA SKANDAL

[VIDEO] Atraktivna tenisačica i model za donje rublje negirala ružne optužbe: Učinila sam sve što se od mene tražilo...

17.01.2023 u 17:22

Bionic
Reading

Camila Giorgi, teniska zvijezda i model za donje rublje, demantirala je optužbe da je koristila lažnu Covid putovnicu za igranje na Australian Openu

Giorgi se plasirala u drugo kolo ovogodišnjeg turnira uvjerljivom pobjedom od 6-0 6-1 nad Ruskinjom Anastasijom Pavljučenkovom, a zatim se suočila s novinarskim pitanjima Talijanka da je koristila lažni certifikat o cijepljenu protiv Covida kako bi igrala na prvom Grand Slamu prošle godine.

Naime, talijanska liječnica Daniela Grillone, koju vlasti istražuju zbog navodnog davanja netočne dokumentacije o cijepljenim pacijentima, tvrdi da Giorgi nikada nije cijepljenna, a dokaz o cijepljenju protiv koronavirusa bio je ključni uvjet za ulazak na Australian Open prošle godine.

Ona je sada zanijekala korištenje lažne Covid putovnice…

'Učinila sam sve što je od mene tražila australska vlada. Da, napravila sam sva cijepljenja.'

Giorgi, koja živi u Francuskoj, rekla je da je primila jedno cjepivo kod obiteljskog liječnika Grillonea, a da je ostatak cijepljena obavila kod drugih liječnika.

'Doktorica koja je pod istragom imala ove godine nekoliko puta problema sa zakonom. Dakle, problem je njezin. Ne moj. Mirna sam, da nisam, ne bih mogla doći ovdje igrati tenis.'