rekordni transfer

Arsenal za Pepea nudi 80 milijuna eura, ali on se nada kako će ga ipak kupiti PSG

15.07.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Već se neko vrijeme 'lome koplja' oko potencijala 24-godišnjeg napadača iz Obale Bjelokosti Nicolasa Pepea. Iza njega je izuzetna sezona u dresu Lillea za kojeg je u 38 prvenstvenih utakmica zabio 22 gola i svi su u klubu očekivali kako će se za njega 'trgati' najveće europske momčadi

Problem je nastao u trenutku kad je Lille odlučio za Nicolasa Pepa (24) tražiti čak 80 milijuna eura odštete i to je najveći razlog zašto je Bjelokošćanin još uvijek član aktualnih francuskih viceprvaka. Odbila je ta (pre)visoka odšteta Inter, odustali su nakon toga Manchester United te Borussija Dortmund, a u Bayernu su procijenili kako Pepe ipak 'nije klasa vrijedna tolikog novca'.

No, tržište se iz sata u sat mijenja pa je Lille dobio prvu konkretnu ponudu za svog brzonogog napadača. 'Ohrabrio' se londonski Arsenal koji je spreman srušiti klupski rekord. 'Topnici' su u siječnju 2018. godine za Pierre-Emerick Aubameyanga (30) dortmundskoj Borussiji platili 63.8 milijuna eura, ali ponuda od traženih 80 milijuna eura za Pepea debelo bi trebala premašiti taj transfer.

Lille je, naravno, spreman prodati svoju hitronogu zvijezdu, 80 milijuna eura ogroman je novac za ovaj klub, ali probleme radi sam Pepe kojemu se baš i ne ide u London! Pepe je trenutno na Afričkom kupu nacija s reprezentacijom Obale Bjelokosti i zatražio je malo vremena za razmišljanje.

  • +3
Le Championat, PSG - Lille Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Francuski mediji otkrivaju kako se Pepe nada pozivu PSG-a s kojim je već neko vrijeme u kontaktu. Parižani pak čekaju rješenje trakavice s Neymarom jer dok ne prodaju Brazilca ne mogu ni kupovati tako skupe igrače. I tako, zatvoreni krug i dalje koči da se ljetni prijelazni rok još dodatno 'zakuha'...