nije bilo sreće

Antoine Griezmann zabio u Zagrebu pravu golčinu 'Vatrenima', a jedan detalj vezan uz njegove kopačke posebno će zaboljeti sve u Hrvatskoj

15.10.2020 u 08:34

Bionic
Reading

Antoine Griezmann prvi je nogometaš na svijetu koji je isprobao kopačke inspirirane Matom Rimcem i njegovim automobilom i u njihovoj premijeri je zabio baš Hrvatskoj

Svjetski poznati bren sportske obuće Puma se nedavno pohvalila novim kopačkama za koje tvrde da su najbrže na svijetu. Novi model kopački inspiriran je Matom Rimcem i njegovim automobilima, a u opticaju će ih biti samo 412 što simbolizira najveću brzinu koju može postići Rimčev automobil.

Kopačke koje teže samo 90 grama premijerno je nosio Antoine Griezmann i u njima zabio i prvi gol. Na našu žalost, zabio je upravo Hrvatskoj u četvrtom kolu Lige nacija. Mendy je prošao po desnoj strani i ubacio na peterac. Tamo je Vida pokušao očistiti loptu, ali poslao ju je samo u noge Griezmannu koji je sjajno pogodio za vodstvo gostiju. Gol Griezmann pogledajte OVDJE.

Tako su 'Rimčeve kopačke' u svojoj premijeri Hrvatskoj donijele novi poraz od Francuske jer, iako je Nikola Vlašić uspio izjednačiti, zabio je i Kylian Mbappé i tako donio nova tri boda Francuzima koji će se s Portugalom do kraja boriti za prolazak skupine.

Nama pak ostaje borba za ostanak u elitnoj skupini Lige nacija sa Švedskom. Nakon četiri odigrana kola Portugal i Francuska imaju po 10 osvojenih bodova, dok Hrvatska ima tri osvojena boda, a Švedska niti jedan bod uoči međusobnog susreta u petom kolu. Susret u Švedskoj igra se 14. studenog i tada će puno toga biti jasnije.