NEPOPULARNA METODA

Antoine Griezmann izazvao bijes u Madridu; zaista nije mogao izabrati gori način

08.07.2019 u 08:56

Bionic
Reading

Francuski napadač Antoine Griezmann je na najgori mogući način odlučio prisiliti Atletico da ga proda u Barcelonu, nije se pojavio na prvoj prozivci

Kao svakog ljeta Atletico je uoči početka nove sezone napustio Madrid i otišao prema Los Angelses gdje će obaviti prvi dio priprema.

Nova pojačanja kluba Joao Felix, Hector Herrera, Felipe i Marcos Llorente našli su se u autobusu koji ih je odveo u zrakoplovnu luku, ali tamo nije bilo Antoinea Griezmanna.

Ovaj golgeter, koji je nedavno dobio strašan ugovor od Atletica (20 milijuna eura po sezoni), pod svaku cijenu hoće u Barcelonu koja odštetu od 120 milijuna eura želi platiti s odgodom, a to se ne sviđa Madrižanima.

I tako je Griezmann 'zaspao' i odlučio bojkotirati put u SAD, a povodom toga oglasio se predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

  • +4
Antoine Griezmann Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Griezmann je izvanredan igrač, ali i jako težak dečko. Čovjek s problemima. Otišao je iz kluba na zadnja vrata, kukavički, nije želio nikome pogledati u oči. A mislim da mu nitko ne bi zamjerio da je bio iskren prema nama i rekao da želi otići', kazao je Cerezo.