potpisao ugovor

Ante Rebić napokon doznao gdje će igrati ove sezone; izvisili Bayern i Manchester United

10.08.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Ante Rebić, koji je na Svjetskom prvenstvu bio najugodnije iznenađenje u dresu Hrvatske, ipak ostaje u njemačkom Eintrachtu s kojim je produžio ugovor do 2022. godine

Iako su za stasitog Imoćanina interes nakon sjajnih igara u dresu Eintrachta, kojem je s dva gola donio njemački kup, pokazali veliki klubovi kao što su Bayern i Manchester United – ipak još neko vrijeme ostaje u Franfurtu.

Podsjetimo, nakon odlaska s klupe Eintrachta u Bayern na njemu je inzistirao bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, koji je najzaslužniji što je 24-godišnji napadač proigrao, ali na koncu nije bilo ništa od posla.

Problem je naravno bila odšteta od 40 milijuna eura što je očito Bayernu i ostalim velikanima bilo previše za igrača koji se donedavno nije mogao izboriti za minute u Fiorentini.

No, isto tako je procurila informacija kako Rebić u ugovoru ima klauzulu u kojoj piše kako 50 posto odštete od transfera pripada Fiorentini. Stoga su očito u Eintrachtu odlučili Rebiću odmah podebljati ugovor i vezati ga za klub do 2022. godine što je klub i službeno objavio. Koliko će Rebić plaću imati nije poznato, ali nema sumnje kako

'Ante je svakako jedna od najvažnijih pozitivnih stvari na Svjetskom prvenstvu i ne krijemo kako ga je nekoliko vrhunskih klubova pokušalo dovesti. Činjenica kako je on i dalje kod nas govori da mu je ovaj klub u srcu i da smo na pravom putu s našim planovima u želji da zadržimo najbolje igrače', kratko je nakon produženja ugovora s Rebićem rekao sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia