Nezaustavljivi su

Ante Rebić je nakon Ibrahimovićeve ozljede preuzeo konce igre Milana; Hrvat se oglasio poslije nove pobjede i prvog mjesta u Serie A

07.12.2020 u 14:15

Bionic
Reading

Ante Rebić je prokomentirao svoju sušu u Serie A i ozljedu koja ga je malo poremetila ove sezone

Ante Rebić je, nakon ozlijede Zlatana Ibrahimovića, preuzeo konce igre Milana. U 10. kolu Serie A Milan je pobijedio Sampdoriju na gostovanju s 2:1, a asistent za drugi gol bio je hrvatski napadač.

'Uvijek smo vjerovali u svoje kvalitete i davali sve od sebe na terenu', rekao je nakon te utakmice za Milan TV Rebić koji još nije zabio gol u Serie A ove sezone:

'Osjećam se bolje na lijevoj strani napada, ali mogu i odraditi utakmicu kao špica. Dok god pomažem ekipi, to je jedino što je bitno. Važnije mi je da pobjeđujemo i da nam dobro ide, a moj gol će već doći', rekao je Rebić.

Hrvatski je napadač dio sezone propustio zbog teške ozljede lakta.

'Imao sam sedam ili osam tjedana za oporavak i to je bilo teško razdoblje za mene. No, sada se osjećam dobro i nadam se da ću igrati onako kako sam igrao prije ozljede.'

Rebić je Milan predvodio i u utakmici sa Celticom u Europskoj ligi u kojoj su uspjeli doći do preokreta. Nakon što su gubili 0:2, na kraju su slavili s 4:2.

'Nismo imali previše vremena kako bi se pripremili za tu utakmicu, ali znamo što trebamo činiti. Mi smo Milan!', zaključio je Rebić.

  • +3
Milan - Celtic, 5. kolo Euroske lige, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI