SuperSport HNL

Ante Čačić otkrio na koje igrače ne računa za sutrašnji zaostali susret s Istrom 1961: Ovo je važna utakmica...

14.03.2023 u 16:51

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama sutra (srijeda, 15. ožujka, 17 sati, MAXSport 1, MAXtv) u Puli igraju zaostalu utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a protiv Istre 1961

Dinamo je u subotu šokantno izgubio 2:1 u gostima kod Šibenika, odigrali su 'modri' lošu utakmicu na Šubićevcu, bez obzira na to što trener Ante Čačić nije mogao računati na kapetana Arijana Ademija, a izostao je i Luka Ivanušec, najbolji 'modri' posljednjih tjedana.

A Dinamo već sutra (srijeda, 15. ožujka, 17 sati, MAXSport 1, MAXtv) u Puli igra zaostalu utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a protiv Istre 1961.

'Jasno je da nas čeka zahtjevno gostovanje, uostalom, i ono u Šibeniku je potvrdilo da je svaka utakmica teška kada se malo opustiš i kreneš raditi početničke greške. Suparnik će to spremno kazniti', kazao je trener Dinama Ante Čačić u najavi utakmice te dodao:

  • +13
Šibenik - Dinamo, 25. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Istra igra dobro, i u posljednjoj međusobnoj utakmici u Zagrebu pobijedili smo je tijesno 1:0. Slijedi nam značajan dvoboj jer bismo s osvojenim bodovima povećali prednost u odnosu na pratitelje. Napravit ćemo da to tako i bude. Optimističan sam, raspoloženje u svlačionici je dobro, odmorili smo se i nadam se da ćemo odraditi dobru utakmicu.'

Promjena u odnosu na susret u Šibeniku će sigurno biti jer ozljede 'kroje' momčad...

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Theophile ima određenih problema i on neće putovati za Pulu. Vidjet ćemo još u kakvom će stanju biti Ivanušec i Josip Šutalo. Boško Šutalo? Nije još u kadru, osjeća bolove i s njim ćemo morati biti strpljivi. Gostovanje u Šibeniku propustio je Perić, ali pretpostavljam da će s njim sve biti u redu. Bude li mogao Josip Šutalo igrat će s Perićem, za desnog beka imamo Ristovskog i Moharramija, a za lijevog Ljibičića i Perkovića, korektno smo popunjeni', otkriva Čačić koji je posebno istaknuo koliko momčadi nedostaje Ivanušec:

'Osjetio se izostanak Ivanušeca u ofenzivnom dijelu, bio je u dobroj formi i nama je nedostajala ta njegova probojnost, a na kraju i realizacija. No tu su Menalo i Špikić, mladi Rukavina koji čeka svoju priliku, tako da sam optimističan, nadam se da ćemo u Puli odigrati dobru utakmicu', poručio je Čačić.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.