SuperSport HNL

Ante Čačić najavio utakmicu protiv Slaven Belupa, a posebno se dotakao kapetana Arijana Ademija

30.09.2022 u 22:28

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u subotu (19.30 sati, MAXSport 1, MAXtv) u 11. kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru dočekuju trećeplasirani Slaven Belupo

'Najprije želim čestitati našoj seniorskoj i mladoj reprezentaciji i njihovim stožerima koji su napravili velike rezultate. Sezonu nastavljamo protiv Slaven Belupa koji je prošle sezone u 1. kolu napravio veliko iznenađenje u Maksimiru. Oni svakome mogu napraviti problem. Sve je jasno, fokusirani smo na domaće natjecanje. Želimo napraviti sve da i ovu utakmicu apsolviramo na najbolji način', rekao je trener Dinama Ante Čačić u najavi utakmice.

'Želimo tri boda s kojima bismo zadržali dobru atmosferu koju imamo od početka sezone. Pobjedom želimo dočekati novu utakmicu Lige prvaka koja je na rasporedu već u srijedu. Stanje momčadi je uredno, a nakon treninga ćemo vidjeti kako je Moharrami koji se jučer vratio iz reprezentacije. Vidjet ćemo i koliko ćemo koristiti Ademija koji je po drugi puta postao otac, ali bez kapetana ne želimo ići u sve izazove pred nama. Zdravstveno stanje je dobro, odlično smo odradili prvih dvadesetak utakmica u sezoni, koristili dosta igrača i proširili roster', najavio je Čačić te se osvrnuo na sjajnu partiju Daniela Štefulja u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu:

  • +7
NK Borinci - NK Dinamo, Kup, 27.9.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

'Svaka nam utakmica da neku informaciju, pa tako i ova u Jarmini. Veseli me što je Daniel odigrao tako dobro, a to potvrđuje da svi koji su dio naše svlačionice zaslužuju biti i dio Dinama. Na nekim smo pozicijama jako dobro pokriveni i nisu svi mogli imati istu minutažu, ali kroz rotacije će svi dobiti priliku pokazati u kakvom su stanju. Daniel je minutažu iskoristio i pokazao da se na njega može računati.'

U reprezentativnoj pauzi je Čačić ostao bez pola momčadi, ali ne žali se...

'Imali smo 14 igrača na raspolaganju, a s njima smo odradili sve što smo željeli. Sve je zaokruženo dobrom utakmicom u Jarmini. Atmosfera je bila dobra, svi su u dobrom tonusu i spremni smo za nastavak sezone', zaključio je trener Dinama.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore