fan club u punom pogonu

Andrej Kramarić za njih je najbolji na svijetu ili barem drugi, odmah iza Luke Modrića!

01.10.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Andrej Kramarić već je pet mjeseci u malom češkom selu Krámy smatran najboljim nogometašem na svijetu ili barem drugi, odmah iza Luke Modrića… Podrška ne jenjava, članovi navijačkog kluba sada žele Kramariću, nakon što se oporavio, da se što prije vrati u golgetersku formu kojom je vodio Hoffenheim do Lige prvaka, ali i oduševio na SP-u u Rusiji

Nakon utemeljenja Fan Cluba (30. travnja) nogometaši iz Krámyja pratili su svog idola tokom svjetskog prvenstva, čestitali mu 27. rodjendan, Kramarićev gol protiv Rusije bio je razlog za bučnu proslavu.

Samo u jednom slučaju postali su malo razočarani. Kada su se Vatreni vratili u Zagreb, na pozornici pred prepunim Jelačićevim trgom, Kramarić nije htio zapjevati, rekao je samo dvije rečenice…

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno su se ponovo okupili, ovoga puta ispred kultne kramske birtije 'Knihovna' (Knjižara), poslavši mu poruku kakvom su u Livnu dočekali Zlatka Dalića.

Još prije toga jedan je bijeli mačič dobio ime Krama – brz je i prodoran baš kao i Andrej Kramarić!

Zaredale su i osobne poruke.

'Vjerna sam tvoja navijačica, divim se tvojim nogometnim umjećem. Želim ti puno sreće, uspjeha, neka te ozlijede zaobilaze', rekla je kapetanica kramskih nogometašica, plavuša Jaroslava Vanová noseći nogometni nadimak Kaká.

'Ajmo Kramo, želimo nove golove!', jasno je poručio Václav Dvořák, trener kluba Sokol Velká Lečice, za kojeg igraju svi igrači i igračice iz samo tri kilometra udaljenih Krama.

Nogometaši iz Lečica predvodjeni dečkima iz Krama natječu se u trećoj ligi općine Příbram, a u prvih pet kola ubilježili su samo pobjede te su prvi u skupini. Kramski strijelci žele Andreja Kramarića motivirati da počne opet zabijati za Hoffenheim i prije svega za Hrvatsku.

Stalno je na snazi: Krámy se ponose tobom!