JURIĆEVE ŽELJE

Andrej Kramarić bi nakon šest godina mogao napustiti Hoffenheim i postati suigrač Nikoli Vlašiću

27.12.2022 u 08:00

Bionic
Reading

Hrvatski trener na klupi Torina Ivan Jurić, nakon što je vratio u život Nikolu Vlašića koji je grijao klupu West Hama, želi u svoje redove dovesti još jednog Vatrenog

Kako piše list Torino Granata, Jurić je silno zainteresiran za usluge 31-godišnjeg hrvatskog napadača koji nosi dres njemačkog Hoffenheima Andreja Kramarića.

Kramarićeva cijena prema Transfermarktu je devet milijuna eura, a sve je izvjesnije da bi ga Nijemci mogli pustiti nakon šestogodišnje, i više nego uspješne, suradnje.

Problem bi, tvrde Talijani, mogla biti visina plaće. Naime, u Hoffenheimu ona iznosi četiri milijuna eura godišnje, pa je pred Jurićem zadatak da vlasnike kluba uvjeri u isplativost ulaganja.

Istovremeno Jurić želi otkupiti i Vlašićev ugovor od West Hama. Kao što je poznato Splićanin je u Torinu na posudbi, a otkupna cijana je 15 milijuna eura.

West Ham istovremeno želi da mu Torino prepusti srpskog veznjaka Sašu Lukića, koji želi napustiti redove Jurićeve momčadi. Kako je Lukićeva cijena prema Transfermarktu 13 milijuna eura, sve je izvjesnije da bi Vlašić i službeno mogao postati igrač Torina, a vrlo lako bi se moglo dogoditi da mu suigrač postane Andrej Kramarić.

Standings provided by Sofascore