Bundes Liga

Andrej Kramarić asistirao u teškom porazu Hoffenheima od Eintrachta iz Frankfurta; hrvatski napadač tek nakratko vratio nadu svojima

07.02.2021 u 18:46

Bionic
Reading

Andrej Kramarić bio je asistent za jedini gol Hoffenheima u 3:1 porazu od Eintrachta

U dvoboju 20.kola Bundeslige Eintracht je kao gost svladao Hoffenheim s 3:1, dok je asistenciju za pogodak ubilježio hrvatski napadač Andrej Kramarić.

Kramarić je u 47. minuti asistirao Togoancu Bebou za izjednačenje (1:1), no klub iz Frankfurta je dokraja zabio dva gola i probio se na četvrto mjesto. Junak dvoboja bio je Srbin Filip Kostić, koji je dao prvi gol za goste u 15. minuti, a potom asistirao N'Dicki (62) i Andre Silvi (64) za pobjedu Eintrachta.

Portugalcu je to 17. hol sezone i drugi je na listi strijelaca iza Lewandowskog (24).

Eintracht je ostvario treću uzastopnu pobjedu i četvrti je na tablici s 36 bodova, dok je Hofenheim pretrpio drugi uzastopni poraz i zauzima 12. mjesto sa 22 boda.

Utakmica 20. kola Njemačke lige između Arminije iz Bielefelda i Werdera iz Bremena odgođena je u nedjelju zbog snježne oluje koja je pogodila središnju Njemačku.

'Zbog jakih i dugotrajnih padavina u kombinaciji sa mrazom, nije sigurno odigravanje utakmice na pravilan način, a novi termin bit će poznat uskoro', priopćio je Njemački nogometni savez.

Bielefeld se nalazi na sjeveroistoku pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija, koja je najviše pogođena snježnom olujom. Zaposlenici Arminije pokušali su očistiti teren od snijega, ali su padaline bile prevelike.