la gazzetta otkriva

Ako ste se zapitali gdje će Mandžukić nastaviti karijeru, evo odgovora! Talijani znaju ime kluba koji je ponudio milijune legendarnom hrvatskom reprezentativcu

14.10.2020 u 08:43

Bionic
Reading

Već se nekoliko dana nije pisalo o tome gdje će 34-godišnji, bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nastaviti karijeru.

Renomirani talijanski sportski dnevnik, La Gazzetta dello Sport u tekstu u kojem su naveli imena nogometaša a koji su još uvijek bez angažmana, spomenuli su i bivšeg hrvatskog reprezentativca, Marija Mandžukića.

Podsjetimo, Mandžukić je početkom godine potpisao za katarski Al Duhail, ali već u srpnju raskinuo je ugovor te postao slobodan igrač.

Od tog trenutka krenulo se pisati, to jest nagađati gdje bi ovaj žilavi Brođanin mogao nastaviti karijeru, pa su se nabrajali klubovi poput Juventusa, Intera, Sassuola, Bayerna, Borussije Dortmund, Bešiktaša, Fenerbahčea, moskovskog Lokomotiva...

U kolovozu se provlačilo i ime Fiorentine, a zanimljivo ovaj je klub iz Firence, u kojem igra Franck Ribery, s kojim je Mandžukić dijelio svlačionicu Bayerna, sada opet spomenuto i stavljeno u kontekst novog kluba bivšeg hrvatskog reprezentativca.

I ne samo to, već prema njihovim izvorima, Fiorentina je odradila prvi dio pregovora. Tako barem pišu Talijani.

Inače, u Fiorentini su igrali hrvatski nogometaši, poput Nikole KalinićaMilana Badelja, Marka Pjace.... 

U tekstu se, osim Mandžukića, kao slobodne na tržištu, podsjeća i na Ivana Strinića te Alena Halilovića, obojicu igrača koji su bili članovi klubova Serie A.