ASHLEY COLE TVRDI:

Ako ne možemo dobiti Hrvate, ni ne zaslužujemo SP

27.08.2009 u 10:43

Bionic
Reading

Poznata engleska bahatost još je jednom došla do izražaja. Ovog puta od engleskog reprezentativca Ashleyja Colea, koji smatra da Englezi ni ne zaslužuju SP ako nisu u stanju dobiti Hrvate

Kako se približava ogled između Engleske i Hrvatske 9. rujna u Londonu, u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, tako se zagrijava atmosfera u oba tabora. Branič Chelseaja i engleske reprezentacije Ashley Cole dosta je podcjenjivački ocijenio 'kockaste', tvrdeći da Engleska ni ne zaslužuje odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku ako ne može pobijediti Hrvatsku.

'Hrvati u London dolaze kako bi nas još jednom pobijedili, a oni su dobri nogometaši. Mi smo svjesni da ćemo, ako na Wembleyju napravimo dobar rezultat, osigurati nastup u Južnoj Africi. No ako nismo u stanju pobijediti Hrvatsku, mi ni ne zaslužujemo odlazak na Svjetsko prvenstvo i igranje s velikim reprezentacijama', kazao je Ashley Cole u razgovoru za Sky Sports.

Dosta bahata izjava s obzirom da Englezi nemaju baš pretjerano lijepe uspomene na hrvatsku reprezentaciju. Istina, u ovom kvalifikacijskom ciklusu su nas tukli u Zagrebu, no Bilićevi izabranici nisu baš u rangu Andore, da bi Englezi mogli očekivati lake bodove u Londonu. Ovakve izjave iz engleskog tabora sigurno će još dodatno motivirati hrvatske reprezentativce koji u Londonu imaju priliku osigurati još jedno veliko natjecanje.