tko će mu igrati u polufinalu?

Ako je ovo istina, Real je u gadnom problemu! Prijeti mu rigorozna kazna

13.04.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon što su u srijedu proživljavali dramu pri vodstvu Juventusa 3:0, ali i doživjeli sretni završetak koji im je omogućio sudac Oliver te hladnokrvni Ronaldo, u Realu sada strepe zbog kazni svojim igračima

Madridski Real u srijedu je u dramatičnoj završnici izborio plasman u polufinale Lige prvaka nakon što je u sudačkoj nadoknadi Ronaldo realizirao dvojbeni jedanaesterac i ublažio poraz od Juventusa na 1:3.

A koliko je straha u tim trenucima bilo u igračima Reala, potvrđuje i silazak Sergija Ramosa s tribina te dolazak u tunel kroz koji igrači izlaze na teren.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, kako je Sergio Ramos bio suspendiran, on se na travnjaku nije smio pojaviti i sada mu prijeti dodatna Uefina kazna. A baš u utakmici protiv Juventusa vidjelo se koliko je važan igrač u Zidaneovoj momčadi.

Baš kao što je i Brazilac Marcelo, koji posljednjih tjedana igra u vrhunskoj formi.

Njemu pak kazna, a kako sugerira talijanska Repubblica, čak i drastična, prijeti zbog navodnog izazivanja tučnjave u tunelu nakon utakmice, a u tom fizičkom okršaju sudjelovali su igrači obiju momčadi.

UEFA je pokrenula istragu i ukoliko se potvrdi da je Marcelo krivac za taj navodni fizički sukob, Real bi u polufinalu mogao (i morao) igrati bez dvojice jako važnih igrača.