AGENT PORUČIO MADRIDU

Ako ga Real želi, mora platiti barem 100 milijuna!

21.02.2015 u 13:32

Bionic
Reading

Paul Pogba vjerojano je najbolji mladi igrač svijeta i trenutačno vezni igrač Juventusa. Ovaj 21-godišnjak će po svojoj prilici uskoro presesliti u novi klub, a za njegove je usluge jako zagrijan madridski Real. Ako je vjerovati njegovom agentu, 'kraljevski' će klub morati iskeširati 100 milijuna eura

Mino Raiola, agent mladog Franuza, u svom je posljednjem intervjuu za španjolsku Marcu rekao: 'Za mene, Pogba će u budućnosti biti najbolji igrač na svijetu. On je predvodnik nove generacije igrača, a trenutačno takvog igrača osim njega nema. Uključujući i Barcelonu, trenutačno na svijetu ima svega sedam klubova koji si ga mogu priuštiti.' – objasnio je Raiola.

Prethodno, Real Madrid je u dva navrata mogao dovesti francuskog reprezentativca, a prije više od godinu dana susreli su se s njegovim agentom, koji je tada postavio cijenu na 30 milijuna eura. Real je to odbio, računavši kako Pogba neće produžiti s Juventusom. No, on sada ima novi, dugoročni ugovor.

'Ako ga stvarno žele, mogu me nazvati, nema šanse da ću ja zvati njih. Njegova je cijena 100 milijuna eura, možda čak i više' – objasnio je Raiola, a ostaje vidjeti hoće li na ljeto Real ili netko drugi ponovo srušiti svjetski rekord u pokušaju da dovede Paula Pogbu.

Paul Pogba ove je sezone odigrao 29 službenih utakmica za 'staru damu', a pri tome je postigao osam golova i podijelio pet asistencija.