'SPASITELJ' NE DOLAZI

Agent: Hiddink neće u Juventus

13.01.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Mada su mnogi mediji na sva zvona objavljivali da će Nizozemac Guus Hiddink postati novi trener Juventusa, od toga neće biti ništa, a to je potvrdio i njegov agent koji je odbacio bilo kakvu mogućnost da Nizozemac preuzme 'staru damu'

Razni su se mediji proteklih dana utrkivali u smjenjivanju aktualnog trenera Juventusa Cire Ferrare, a kao njegovog nasljednika već su instalirali trenutnog izbornika Rusije Guusa Hiddinka. Vijesti su išle toliko daleko da se plasiralo da je Nizozemac potajno boravio u Torinu i dogovorio uvjete prelaska.

No na kraju je ispalo da su to bila samo pusta naklapanja. Naime, Hiddinkov agent Cees van Nieuwenhuizen je u razgovoru za Telelombardiju demantirao bilo kakvu mogućnost da on preuzme Juventus.

'Uopće nije bilo kontakta Hiddinka i Juventusa. Sto posto sam siguran da on neće biti sljedeći trener torinskog kluba. I da još jednom ponovim, nikad nismo bili u kontaktu s Juventusom niti su njegovi čelnici ikad pokušali kontaktirati s nama. Sve su to bila naklapanja medija', kazao je Van Nieuwenhuizen.