STEFFI JE ŠEFICA U KUĆI

Agassi iznenadio objašnjenjem zašto je pristao trenirati Đokovića!

26.05.2017 u 11:30

Bionic
Reading

Andre Agassi priznao je da je u prvi mah odbio suradnju s Novakom Đokovićem, no supruga Steffi Graf nagovorila ga je da se predomisli...

Najbolji srpski tenisač godinama je vladao svojim sportom, no ove sezone upao je u veliku krizu i nije ostvario mnogo značajnih rezultata na važnim turnirima.

Prošlog tjedna Đoković je konačno zaigrao u jednom velikom finalu, onom ATP 1000 turnira u Rimu, ali izgubio je od mladog Alexandera Zvereva, nakon čega je potvrdio da će mu novi trener biti Andre Agassi.

Novak koji je odlučio promijeniti kompletan trenerski stožer zasad suradnju sa slavnim Amerikancem opisuje kao privremenu, no ako na Roland Garrosu zajedno odu do kraja, mogla bi postati i stalna.

Što se Agassija tiče, on nema mnogo trenerskog iskustva i to će mu biti daleko najveći sportski izazov otkad je prekinuo profesionalnu karijeru, a javnosti je priznao da je u svemu tome važnu ulogu odigrala njegova supruga Steffi Graf, osvajačica 22 Grand Slam turnira.

'Novak me nazvao prije tri tjedna. U prvi mah sam odbio njegovu ponudu, ali onda mi je supruga rekla: trebaš probati, uživat ćeš u tome,' otkrio je 47-godišnji osvajač sva četiri Grand Slam turnira, osam ukupno, koji je ovog tjedna odradio i prve zajedničke treninge sa Đokovićem...