OVOME NEMA KRAJA

Afera oko Luke Modrića mogla bi dobiti ružan završetak; je li za sve kriv upravo kapetan Hrvatske?

19.08.2018 u 15:26

Bionic
Reading

Real Madrid odlučio se obračunati s Interom jer je vrbovao Luku Modrića, ali cijeli proces kod Fife mogao bi propasti upravo zbog hrvatskog kapetana

Inter je ovo ljeto želio dovesti Luku Modrića te je navodno hrvatskog veznjaka kontaktirao bez znanja Reala. Na kraju je cijela priča završila bez senzacije – naš veznjak ostao je na Santiago Bernabeu, ali u Madridu nisu zaboravili na pokušaj talijanskog velikana da im otme jednu od najvećih zvijezda.

Real je tužio Inter Fifi koja razmatra ima li dovoljno elemenata da pokrene istragu i kazni prvoligaša iz Serie A, a u cijeloj aferi odlučujući bi mogao biti iskaz Luke Modrića.

Naime, talijanski mediji tvrdili su kako obrana milanskog kluba počiva na tezi da je Modrić preko menadžera koji je na Giuseppe Meazzu doveo Vrsaljka pristupio Interu zbog čega talijanski klub ni na koji način nije mogao prekršiti pravilo Fife koje brani pregovore s igračem bez odobrenja matičnog kluba.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

A čini se kako je hrvatski kapetan spreman u cijeloj priči ostaviti na cjedilu Florentina Pereza i priznati pred Fifom da je na svoju ruku radio iza leđa kraljevskom klubu i pokušavao pronaći izlaz iz bijelog dresa, prenosi goal.hr.

Don Balon piše da bi se moglo raditi o svojevrsnoj osveti predsjedniku Reala koji ga je odbio pustiti iz kluba poručivši kako može ići samo za 750 milijuna eura koliko mu iznosi otkupna klauzula.

No, vjerojatnije je da je Luka odustao od novog 'lažnog iskaza' na sudu i odlučio priznati da je kriv za pregovaranje s drugim klubom bez da je prvo obavijestio čelnike Reala o svojim namjerama.

Savršeni veznjak - Luka Modrić Izvor: Društvene mreže

Tako sapunica oko Modrića i dalje traje, a zbog nje bi mu leđa u bliskoj budućnosti mogli okrenuti i navijači Reala koji su ga pozdravili pljeskom na prvoj utakmici nakon povratka sa SP-a. Bio bi to ružan završetak cijele priče.

Zanimljivo, o toj cijeloj sapunici s Interom Modrić se još uvijek nije oglasio... A trebao bi!