odlazi u bundesligu

AC Milan nakon samo godinu dana pustio igrača koji je prošle sezone bio apsolutni hit

30.01.2020 u 15:04

Bionic
Reading

Poljski napadač Krzysztof Piatek, napustio je redove AC Milana, te bi trebao potpisati ugovor s bundesligašem, Herthom iz Berlina

Krzysztof Piatek bio je hit-napadač prošle sezone u Italiji, kada je prvo nosio dres Genoe, a tijekom zimskog prijelaznog roka i preselio u redove AC Milana. Prošle sezone za oba je kluba zajedno postigao 22 prvenstvena gola, čime je talijanska nogometna javnost bila impresionirana.

No, koliko je oduševio prošle sezone, ove je podbacio jer u 18 nastupa zabio je tek četiri gola. I stoga nije ni čudno da su čelnici Milana, na čelu s našim Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem, odlučili tražiti nova napadača rješenja.

I 'dogodio' im se Zlatan Ibrahimović, ali i što je još važnije - probudio se hrvatski napadač Ante Rebić.

Berlinski klub dogovorio je s 'rossonerima' transfer poljskog napadača vrijedan 27 milijuna eura, te će on nakon godinu dana napustiti San Siro.

Hertha je tako nastavila sa pojačavanjem ekipe. Cilj ove momčadi je pohod na naslov prvaka u sljedećim godinama i za to su dobili velika novčana sredstva.

Piatek je odigrao ukupno 41 utakmicu za Milan, a postigao je 16 golova.

Naravno, ovo je odlična vijest i za našeg Rebića, koji će sada, sasvim sigurno, dobivati puno veću minutažu. A za što se i sâm izborio pogocima u posljednjim utakmicama.