IVANA BANFIĆ:

Silikonske grudi hranile su moje dijete, neću ih mijenjati

29.04.2011 u 19:24

Bionic
Reading

Pjevačica tvrdi da se u 41. godini osjeća bolje no ikada te otkriva tajnu svog dobrog izgleda

Pjevačica Ivana Banfić na sceni je od 16. godine, a sada, u 41. godini života, osjeća se bolje nego ikada i vratila se na scenu. U svibnju izlazi njezin drugi singl 'Zovi me...'. A kako se riješila svih svojih mladenačkih frustracija, oslobođena opterećenja pred objektiv fotografa izložila je svoje nenašminkano lice i ogolila se bez maske pred svima. Umorna od našminkanih lica koja, kako kaže, sva nalikuju jedno drugome, smije se životu i jedva čeka da stane pred obožavatelje na prvom povratničkom koncertu.
Otkrila je kako se promijenila otkad je postala majka:

'Kroz svoje dijete ponovno upoznajem sebe. Kao majka postala sam pozitivnija. Više si nisam na prvome mjestu jer to jednostavno ne stignem, što je po meni čak i apsolutno krivo jer sam oduvijek zastupala stajalište da svaka osoba mora sama sebi biti prva. Naime, tek tada ćete drugoj osobi, a tako i djetetu, biti stvarno korisni. Ali kad ga pogledam, razoruža me i to nije moguće', objasnila je te priznala da tek sad obožava svoje tijelo i otkrila je formulu za osvježen izgled:

'Žene, rađajte djecu! Ma ne znam, ima tu i genetike, ali ponajprije su zadovoljstvo i radost zaslužni za izgled. To je najvažnije. A onda taj radostan izgled moraš malo i održavati i nabildavati vježbanjem. Jer istina je da tijelo poslije četrdesete nekako ide prema dolje, pa treniram oko triput tjedno, a u sportski režim uvela sam i ples dvaput tjedno. Mislim da nikom ne bi trebalo biti problem sat vremena dnevno odvojiti za sebe', objašnjava pjevačica koja je u više navrata priznala da je probala botoks. Prije deset godina ugradila je i silikonske umetke u grudi:

'Znale su mi zasmetati i pomišljala sam izvaditi silikone, ali moje grudi ipak su hranile moje dijete i ostat će takve kakve jesu. Drugih zahvata neće biti.'
Najavila je i pisanje knjige o domaćoj sceni:

'Imam knjigu, ali ona još neće izaći. Od djetinjstva pišem i vodim dnevnik. Čuvam ga kod kuće i razmišljala sam o objavi, ali tržište su preplavile biografije, pa sam odlučila da nije vrijeme za takav korak jer što će mi biografija dok sam još mlada. Dogodit će se još svašta u životu, pa ima vremena i za nju. Ja ionako planiram živjeti barem 120 godina.'