SAMA IH NAPRAVILA

Zna privući pažnju: U prodaji tucet suza mlade zvijezde u usponu

23.09.2018 u 09:51

Bionic
Reading

Mlađahna Noah Cyrus krenula je stopama svoje starije sestre Miley, koja je svojoj sekici prognozirala uspješniju karijeru od svoje. Koliko će uspješna biti tek će se vidjeti, ali da u trenutku zna ukrasti pozornost, što je još prije četiri godine tvrdila Miley, Noah je već pokazala

Svoju pjevačku karijeru Noah je započela singlom 'Make Me Cry', a ovih je dana u digitalnom obliku objavljen njezin EP 'Good Cry'.

Tom je prigodom Noah na online servisima ponudila nešto memorabilija za svoje obožavatelje. Našlo se tu svega što zvijezde obično nude, od smiješnih majica svoga tate, čarapa i košulja do šaljivih šalica, no s jednom je stvarčicom Noah itetkako privukla pažnju.

U ponudi se našlo oko 12 suza koje su nastale kao rezultat Noahine tuge. Ova ograničena ponuda dostupna je bila 48 sati, a za tucet suza zvijezde u usponu trebalo je izdvojiti 12 tisuća dolara.

Razloga za tugu Noah doista ima, jer nedavno je pukla njezina tromjesečna veza s američkim reperom Lil Xanom.

Uspješnu karijeru svojoj mlađoj sestri predvidjela je još prije četiri godine Miley i istaknula pritom kako zna privući pažnju.

'Noah je zbilja rođena za svjetla pozornice. Gdje god da se pojavi, pogledi su usmjereni u nju. U stanju je u trenutku ukrasti pozornost. Bolja je od mene, mislim da bi mogla biti jako uspješna', rekla je tada Miley.

S karijerom će se Noah još morati potruditi, ali s prodajom suza je itekeko pokazla koliko je Miley bila u pravu s tvrdnjom da zna privući pažnju.

  • +11
Noah Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Korisnici Twittera bili su sumnjičavi prema ovoj ponudi i izražavali bojazan da bi dragocjene izlučevine mogle ispariti tijekom transporta, ali sumnjamo da je za Noah zarada 12 tisuća dolara bio stvaran motiv prodaje suza.

Nismo samo sigurni je li riječ o promociji EP-a 'Good Cry' ili se u vremenski ograničenoj ponudi tuge na 48 sati krije poruka bivšem.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube