MILLIE BOBBY i JAKE

Zvijezda 'Stranger Thingsa' u tajnosti se udala za sina Bon Jovija

24.05.2024 u 22:45

Bionic
Reading

Zvijezda 'Stranger Things', 20-godišnja glumica Millie Bobby Brown i 22-godišnji Jake Bongiovi, sin Bon Jovija, tajno su se vjenčali na ceremoniji u Sjedinjenim Državama

Kako piše The Sun, a prenose ostali mediji, mladi je par nakon dvije godine veze izgovorio sudbonosno 'da' prošlog vikenda.

Prema dobro upućenim izvorima, Jon je bio tamo, kao i Millieni roditelji.

'Millie i Jake tiho su se zavjetovali u Americi prošli vikend. Planiraju veću ceremoniju u SAD-u kasnije ove godine, ali sada su se legalno vjenčali i obavili svu papirologiju. Bila je to vrlo skromna, romantična ceremonija s njihovom najbližom obitelji dok su izgovarali zavjete', rekao je taj izvor.

Njih dvoje su u travnju 2023. podijelili vijest o svojim zarukama u zasebnim objavama na Instagramu.

Pokazujući svoj svjetlucavi prsten na crno-bijeloj fotografiji, Brown je blistala od uha do uha dok ju je Bongiovi obavijao rukama. Citirajući pjesmu Taylor Swift Lover iz 2019., napisala je u naslovu: 'Volim te već tri ljeta, dušo, želim ih sve'.

Jake je podijelio objavu na svojoj stranici, jednostavno napisavši 'zauvijek', zajedno s dvije fotografije para.

Ranije ove godine, Bon Jovi je potvrdio da će nastupiti na ceremoniji vjenčanja.

Kada su ga na crvenom tepihu MusiCaresove Osobe godine 2024. upitali hoće li pjevati na svadbi, za DailyMail.com je odmah rekao: 'Da!'

Millie je u emisiji Today još u rujnu rekla da ona i Jake dijele obveze oko planiranja vjenčanja.

'Nije mi uopće bilo stresno. Jake je vrlo uključen. On je od velike pomoći tijekom cijelog procesa', rekla je mlada glumica koja se proslavila ulogom u sad već kultnoj Netflixovoj seriji 'The Stranger Things'.

sve osim nogometa