SERGIO RAMOS I PILAR RUBIO

Zvijezda Real Madrida ne krije sreću - na Instagramu otkrio da mu je stigao i četvrti sin

27.07.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Nakon što su prošle godine, spektakularnim vjenčanjem u Sevilli, ozakonili svoju šestogodišnju vezu, proslavljeni nogometaš Sergio Ramos i njegova supruga Pilar Rubio ovog su vikenda imali novi razlog za slavlje. U njihovu peteročlanu obitelj stigao je još jedan nasljednik, a ponosni roditelji dali su mu ime Máximo Adriano

Prije godinu dana u Sevilli je održano vjenčanje nogometaša Sergija Ramosa i Pilar Rubio. Među petstotinjak uzvanika tada su se našli njegovi bivši, ali i sadašnji suigrači iz Real Madrida, a među kojima je bio i Luka Modrić sa suprugom Vanjom, kao i Victoria i David Beckham.

Na spektakularnom vjenčanju, koje je pratio cijeli svijet, bili su prisutni i njihovi sinovi Alejando, Sergio i Marco, a koje je par dobio tijekom svoje šestogodišnje ljubavne veze. I dok su mnogi mislili kako je troje djece sasvim lijepa brojka, s time se nije slagao bračni par Ramos.

Na Instagram profilu lijepe Pilar Rubio objavljena je sretna vijest i fotografija nastala u bolnici, a na kojoj ona i Ramos poziraju s najnovijim članom njihove obitelji, četvrtim sinom.

'Presretna sam što vam mogu predstaviti Máxima Adriana! Rođen je u 18:56 i težak je 3.270 kilograma! Hvala ti što si uvijek uz mene Sergio', napisala je Pilar ispod objavljene fotografije, na kojoj, unatoč tome što je netom rodila, izgleda besprijekorno.

Sergio Ramos i Pilar Rubio Izvor: Profimedia / Autor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia