MAISIE WILLIAMS

Zvijezda 'Igre prijestolja' o posljednjoj sezoni: 'Fanovi serije neće biti zadovoljni'

25.01.2019 u 19:14

Bionic
Reading

14. travnja započinje prikazivanje osme i posljednje sezone megapopularne serije HBO-a, a njezina zvijezda Maisie Williams dala je naslutiti kako se rasplet radnje u Westerosu neće svima svidjeti

U razgovoru za Sky News 21- godišnja glumica, koja se u seriji proslavila ulogom Arye Stark, izjavila je kako smatra da nitko neće biti zadovoljan kada joj jednom dođe kraj.

'Vjerujem da nitko ne priželjkuje kraj serije no uistinu sam ponosna na posljednju sezonu', izjavila je glumica rođena u Bristolu koja od 12. godine života tumači lik Arye u seriji 'Igra prijestolja' nastaloj prema književnom predlošku pisca Georgea RR Martina.

  • +7
Igra prijestolja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bit će uistino čudno kada seriji dođe kraj a svaki dan sam korak bliže tome da prestane biti dijelom moga života', izjavila je Williams prethodno priznavši kako se nada da u svojoj karijeri nikada više neće tumačiti lik poput Arye Stark jer ona je 'priča za sebe'.

Prilikom posjeta Sveučilištu u Birminghamu, Maisie se osvrnula na svoj lik Arye Stark priznavši kako će fanovi uskoro svjedočiti 'neočekivanom finalu serije'.

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Crypts of Winterfell (HBO) Izvor: Društvene mreže / Autor: HBO

Na pitanje kako će fanovi doživjeti kraj serije, Maisie je odgovorila kako se nada da će im se svidjeti njezin kraj te kako je iznimno ponosna na posao koji su odradili, no smatra kako nitko za njega nije spreman i da će za mnoge biti neočekivan.

  • +4
Maisie Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S približavanjem kraja serije 'Igra prijestolja', Maisie Williams izjavila je kako se pretjerano ne brine oko toga hoće li ju javnost uvijek percipirati kroz lik Arye Stark, štoviše, bila bi itekako sretna kada bi u očima ljudi zauvijek bila Arya jer je, kako sama kaže, riječ o kultnom liku i danas kada čita scenarij shvaća koliko je poseban.