JAMIE DORNAN

Zvijezda '50 nijansi' postao otac djevojčice s dugogodišnjom suprugom

31.03.2019 u 19:16

Bionic
Reading

36-godišnja zvijezda trilogije '50 nijansi', Jamie Dornan, sa suprugom Amelijom Warner dočekao je treće dijete o čemu su javnost obavijestili emotivnom fotografijom na Instagramu

Na Majčin dan, koji se u Velikoj Britaniji ove godine obilježava 31. ožujka, supruga zvijezde trilogije '50 nijansi' s javnošću je podijelila sretnu vijest objavom fotografije dječjih cipelica.

'Jako sam ponosna na svoje tri savršene djevojčice. Velika je čast biti njihovom majkom. Danas se osjećam nevjerojatno sretnom', napisala je Amelia Warner ispod fotografije istovremeno čestitavši Majčin dan.

Uz djevojčicu čije ime još ne žele podijeliti s javnošću, glumac Jamie Dornan i supruga Amelia Warner roditelji su petogodišnje Dulcie i trogodišnje curice imena Elva.

Da sa suprugom očekuje treće dijete, Jamie Dornan otkrio je u listopadu prošle godine gostujući u popularnom showu kod Jimmyja Kimmela, a tada je također izjavio kako supruga i on nemaju namjeru stati na trećem djetetu sve dok njegova supruga ne kaže da je dosta.

'Dio mene razmišlja da bi nakon ovoga trebalo stati, no, onda shvatim da radimo zaista divnu djecu pa ćemo možda, ako mi supruga to dopusti, imati još djece sve dok ona kaže da više ne može. Odluka je na njoj', izjavio je glumac.

  • +7
Jamie Dornan, Amelia Warner , Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je, zbog snimanja '50 nijansi' bio većinom odvojen od njih, osobito kada su se rodile i Elva i Dulcie, Jamie je sada odlučio uživati u njihovom odrastanju. 'Mislim da ću za treće dijete osloboditi svoj raspored i sam odlučivati što ću. S prvo dvije bio sam u milosti i nemilosti rasporeda snimanja '50 nijansi'. Elva je rođena u Kanadi, a ja sam počeo sa snimanjem tri dana nakon njezina rođenja. Dulcie je rođena u Londonu, a ja sam deset dana kasnije odletio u Kanadu na snimanje drugog dijela filma.'

Iako opterećen glumačkim obvezama, ono što Jamie ni ovoga puta neće propustiti je porod. 'Niti jednom nisam propustio porođaj. Mislim da ne bi mogao živjeti sam sa sobom da sam ga propustio.'

  • +6
Jamie Dornan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.