NEDOSTATAK SAMOPOUZDANJA

Zvijezda '50 nijansi' gotovo odustala od snimanja filma

08.12.2018 u 17:23

Bionic
Reading

Dakota Johnson nedavno je otkrila kako joj je malo falilo da odustane od snimanja filma 'Suspiria', no na kraju je ipak pronašla izgubljeno samopouzdanje

'Suspiria' je poznati film strave i užasa koji je Dario Argento režirao 1977., a koji je sad i režiser Luca Guadagnino ponovo snimio. Glavnu ulogu dobila je Dakota Johnson koja je odmah pristala raditi na tom projektu.

  • +9
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dakota Johnson počela se fizički pripremati za film oko godinu dana prije snimanja. Surađivala je s raznim instruktorima plesa, kao i osobama zaduženim za njenu izdržljivost, snagu i fizički izgled njenog tijela.

Glumica je zadnji mjesec prije snimanja vježbala i do osam sati dnevno, pet ili šest dana tjedno. Samo četiri dana prije početka snimanja Dakota Johnson doživjela je napadaj nesigurnosti.

'Bila sam u uredu sva uplakana. Osjećala sam se kao prevarantica. Bilo je to strašno iskustvo, no sad se možemo šaliti o tome', rekla je glumica.

  • +9
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakota Johnson uspješno je prebrodila svoj gubitak samopouzdanja, no priznaje kako su je neki mračniji elementi filma duže pratili nego što je očekivala, pa je na kraju potražila stručnu pomoć.

'Ponekad mi se dogodi da kad radim na projektu – i ne sramim se toga – jako upijam osjećaje ljudi oko sebe. Kad radite nešto mračno, to može ostati s vama, pa je dobro pričati s nekim o tome kako biste se mogli odmaknuti od toga', rekla je Dakota Johnson.

No, iako je u pitanju bio film strave i užasa, Dakota Johnson kaže kako je to bilo jedno zabavno i uzbudljivo iskustvo za nju.

  • +9
Tippi Hedren i Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.