UPOZORENJE SVIMA

Zoran Šprajc današnji dan obilježava kao drugi rođendan i sa strepnjom čeka da završi

23.11.2021 u 19:08

Bionic
Reading

Dan u kojem ljudi prežive bliski susret sa smrću, obično prozivaju svojim drugim rođendanom, a u slučaju popularnog voditelja Zorana Šprajca ovaj dan može slaviti i kao drugi i kao treći rođendan

Uz prigodnu fotografiju na kojoj sjeda za upravljač automobila jurilice, Šprajc obilježava datum koji se istinski potrudio ostati urezan u njegov život.

'Kad kroz život juriš kao muha bez glave, lako je onda i ostati bez glave. Kod mene se čak zna i koji bi to mogao biti dan. Baš današnji dan, 23.11.', piše Šprajc na Instagramu pa podsjeća da je oba infarkta, u razmaku od 6 godina, imao baš na ovaj dan.

'I sretno sam ih preživio pa mi je ovaj dan zapravo drugi rođendan', kaže popularni voditelj i pita se je li što naučio i je li što usporio.

Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Malo ili ništa. Brzina mi je mana, a ne vrlina, al' bez nje ne mogu. Ipak, današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika i valjda ću izdržati do kraja dana', kaže Šprajc i u šali dodaje kako 'ćemo sutra već lako'.

Jesam li što naučio, jesam li što usporio? Malo ili ništa. Brzina mi je mana a ne vrlina al' bez nje ne mogu. Ipak današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika valjda ću izdržati do kraja dana. Sutra ćemo već lako.

Poruka za kraj?

'Čuvajte se, usporite ako možete, ne morate juriti kroz život, neka život juri kroz vas', zaključuje Šprajc i šalje pusu svima.