JASNO I GLASNO

Zoë Kravitz oglasila se o skandalu s dodjele Oscara: 'Evo slike moje haljine u showu u kojem sada očito napadamo ljude na pozornici'

30.03.2022 u 09:10

Bionic
Reading

Glumica Zoë Kravitz, koja u novoj verziji 'Batmana' s Robertom Pattinsonom glumi Ženu mačku, nije ostala ravnodušna na napad Willa Smitha na pozornici dodjele ovogodišnjih filmskih nagrada Oscar

Lijepa glumica, kći glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonnet, jasno je rekla što misli o ovom nezapamćenom događaju o kojem se ne prestaje govoriti.

Zvijezda 'Batmana' na Instagramu je podijelila svoje dojmove s dodjele Oscara, čime je razjasnila svoj stav o incidentu.

Naime Will Smith je iznerviran opaskom komičara Chrisa Rocka na račun ćelavosti njegove supruge Jade Pinkett Smith, koja pati od alopecije, gubitka kose, ošamario ga na pozornici 94. dodjele najpoznatije filmske nagrade na svijetu.

Zoë Kravitz na svom je profilu na Instagramu dala do znanja što misli o ovom činu.

  • +10
Zoë Kravitz Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Pored fotografije na kojoj pozira u prekrasnoj haljini Saint Laurenta, koju je nosila na dodjeli Oscara, napisala je sljedeće: 'Evo slike moje haljine u showu u kojem sada očito napadamo ljude na pozornici.'

Na drugoj slici Kravitz je poručila: 'A evo i slike moje haljine na zabavi nakon dodjele nagrada - na kojoj sada očito uzvikujemo psovke i napadamo ljude na pozornici.'

Smith je nakon incidenta proglašen najboljim glumcem i vratio se na pozornicu uz ovacije kako bi održao govor pun suza, ispričavši se Akademiji i nominiranim kolegama.

Izrazi lica zatečenih slavnih, među njima i Nicole Kidman i Lupite Nyongo’o, odmah su postali materijal za mimove, a zvijezde koje su pratile događaj osudile su Smithove postupke.

Inače, on se, kako su objavili svjetski mediji, ipak ispričao Rocku.

Zvijezda 'Kralja Richarda' je u objavi na Instagramu rekao da je njegovo ponašanje na svečanosti dodjele nagrada bilo 'neprihvatljivo i neoprostivo'.

'Želio bih ti se javno ispričati, Chris', napisao je Smith. 'Bio sam izvan sebe i pogriješio sam.'

Ranije je Akademija filmske umjetnosti i znanosti, koja broji 9900 članova, osudila Smithove postupke poručivši da ih razmatra.