BRAVO MATEJA I NEVEN

Znate li tko je najbolji mješoviti kvizaški par u Hrvatskoj?

15.04.2024 u 17:54

Bionic
Reading

Održano je 10. jubilarno Prvenstvo Hrvatske u mješovitim kviz parovima! Krešimir Sučević Međeral našao se na drugom mjestu, a Mladen Vukoprema osvojio je treće mjeste

U vibrantnoj atmosferi 'U Ritmu grada' održano je deseto izdanje Prvenstva Hrvatske u mješovitim kviz parovima, događaj koji je privukao rekordnih 62 para iz svih krajeva Hrvatske. Ovaj jubilarni događaj okupio je kako veterane tako i nove nade kviz scene, potvrđujući svoj status kao najdražeg godišnjeg natjecanja među kvizašima.

Zlatnu medalju osvojili su Neven Trgovec i Mateja Iveta, mladi par koji je tek u finalu prestigao Mladena Vukorepu i Anu Žele. Srebro je otišlo u ruke Krešimira Sučevića Međerala i Helene Buranji, dok su treće mjesto, bez obzira na dominaciju kroz cijeli kviz, zauzeli Mladen Vukorepa i Ana Žele.

Specijalne nagrade dodijeljene su Ivani Mesić i Petru Prugovečkom kao najboljem paru do 25 godina, te Anamariji Varga i Dariju Ivančiću, koji su proglašeni najboljim bračnim ili životnim parom.

Pobjednici su osim medalja dobili i knjige 'Album na dan', kao i atraktivne nagrade sponzora, uključujući Vintage Souvenir Photo, HangOn i Red Bull, čime je dodatno 'zaslađen' njihov uspjeh.

Morana Zibar, koja je sa svojim partnerom Zoranom Lazićem zauzela četvrto mjesto, podijelila je svoje dojmove: 'Jubilarno deseto prvenstvo za parove pokazalo je da je kviz najbolja uniseks zabava. Sretna sam što smo Nikola i ja već desetu godinu konstantni, a i četvrto mjesto je odličan rezultat u jakoj konkurenciji', rekla je Morana.

'Užitak je biti organizatorica takvog događaja. Drago nam je da natjecanje svake godine raste i da smo uspjeli privući kvizašice. Najljepši dio natjecanja definitivno je druženje', dodala je Petra Lypolt, dopredsjednica Hrvatskog kviz saveza.