ISROBAJTE

Živcira vas naelektrizirana kosa? Pomoću ovog jednostavnog trika i to ćete riješiti

09.03.2019 u 18:32

Bionic
Reading

Za većinu žena je borba s naelektriziranom kosom svakodnevica i teško se rješavaju te iritantne pojave. Zbog toga će ovaj jednostavan trik mnoge oduševiti

Efekt naelektrizirane kose rezultira neurednom frizurom, koja najčešće nastaje uglavnom zbog suhog zraka kao i naglih promjena temperature. Bez obzira koji razlog bio da vaša kosa postaje naelektrizirana, uzrok nastajanja tog efekta je podignuti sloj kose. Kao rezultat dobijete izgled suhe i neposlušne umjesto zaglađene i sjajne kose.

Beauty blogerice odlučile su ovom problemu stati na kraj i otkrile zanimljiv trik koji se barem kod njih pokazao učinkovitim.

Naime, sve što vam je potrebno je kist za šminkanje (onaj kojim nanosite bronzer, po mogućnosti veći, ali poslužit će i manji kojim nanosite rumenilo) te lak za kosu.

Kada dođe do elekticiteta kose, uzmite čistu četkicu i laganim pokretima pređite po vlasima. Idući korak je nanošenje laka u tankom sloju.

Mekana vlakna vaše četkice će ukloniti statički elektricitet, a lak bi trebao vašoj kosi podariti sjaj ali i spriječiti je da se ponovno naelektrizira. Budući da ne zahtjeva mnogo, ovaj jednostavan trik vrijedi isprobati.