ĐORĐE ĐOKOVIĆ

Zbog njega će tribine na Višnjiku biti prepune djevojaka: U Zadar stigao najmlađi brat Novaka Đokovića

05.06.2020 u 09:54

Bionic
Reading

U Zadru, točnije na teniskim terenima na Višnjiku, traju posljednje pripreme za spektakularne teniske mečeve koji će se igrati 20. i 21. lipnja. Tim povodom u Zadar je stigao i direktor Adria Toura Đorđe Đoković, koji je svojim pojavom, ali i osmijehom, odmah osvojio Zadranke

Adria Tour, koji će u Zadru ugostiti neka od najvećih imena svjetskog tenisa, obišao je i direktor istog Đorđe Đoković u društvu direktora Hrvatskog teniskog saveza Vladimira Jovanoskog, ujedno suorganizatora turnira. Ako vam je prezime direktora Adria Toura od nekuda poznato, s pravom je, budući da je riječ o najmlađem bratu jednog od najboljih tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Đorđe Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Nikola Krstic/Alamy Live News

24-godišnji Đorđe, baš kao i njihov srednji brat, 28-godišnji Marko Đoković, krenuo je stopama svog uzora, najstarijeg brata Novaka Đokovića, no, uspjeh poput njegovog nisu ponovili. Adria Tour pokrenuo je sam Novak Đoković s ciljem promocije sporta, pozitivnih vrijednosti i fair-playa, a na mjesto direktora postavio je upravo najmlađeg brata.

Sa sunčanim naočalama na licu, ali i širokim osmijehom, Đorđe Đoković odmah je privukao znatiželjne poglede Zadranki, a dobra vijest je da službeno trenutno nema djevojku. Iako se šuška da je, nakon što je prekinuo četverogodišnju vezu s Tijanom Ralić posljednja četiri mjeseca sa srpskom pjevačicom Teodorom Džehverović.

Osim u Zadru, dria Tour će se održati u Srbiji, Crnoj Gori i BiH, a na njima će zaigrati i Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki te drugi šampioni.

'Obišli smo prekrasni sportski centar u Zadru, zaista smo oduševljeni uvjetima kojima raspolažemo tamo. Očekujem organizaciju na najvišoj mogućoj razini u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom koji su nam na raspolaganju 24/7. Do sada smo imali sjajne razgovore i ideje te vjerujem u sjajnu manifestaciju!', poručio je Đorđe Đoković i dodao: 

'Zadar je kao grad prelijep, nismo mogli odabrati bolji grad za domaćina Adria Toura u Hrvatskoj. Pratimo sve upute Vlade RH što se tiče publike, a nadamo se da ćemo moći primiti do 4.500 ljudi s razmakom od jednog metra. U svakom slučaju, očekujemo pravi spektakl!'