NEDJELJOM NAVEČER

Željko Pervan vraća se na TV ekrane

29.11.2013 u 17:25

Bionic
Reading

'Pervanov dnevnik', koji je ovog ljeta oduševio gledatelje RTL2, od nedjelje, 1. prosinca, od 22.00 sata ponovno se vraća na male ekrane

Za izgradnju vlastitog stava svaki građanin nužno treba pravodobnu, ako je potrebito, čak i istinitu informaciju. RTL Televizija angažirala je svjetski ugledne novinarske tehničare, ing. Želimira Kučinu (Željko Pervan) i ing. Živojina Mirića (Mladen Horvat), da svojim briljantnim perom oslikaju hrvatsku regionalnu i globalnu stvarnost.

Legendarni 'Pervanov dnevnik' evoluirao je od radijske uspješnice te će svojom prisutnošću kontaminirati i televizijski prostor. Zahvaljujući mreži jataka i doušnika, inženjeri se uspijevaju infiltrirati u sve institucije države i na taj način pružiti narodu pravu sliku stanja u državi, a i šire. Uz Željka Pervana i Mladena Horvata u emisijama će se pojavljivati i dopisnici: Milan Pavlović iz Sarajeva te Edi Štraus iz Slovenije, kao i, kako Pervan kaže, ‘razni izvođači, ali i vremenska prognoza’.


'Pervanov dnevnik' je zabavno-informativna emisija posvećena onima koji će je pratiti preko malih ekrana, a Pervan je objasnio kako obećava grubu sliku stvarnosti.

'Garantiramo sliku stvarnosti ma kako gruba bila, dežurnog psihijatra, svakog tjedna novu aferu, građane koji zvižde, građansku poštu, vremensku prognozu, sinkronizacije...'

U sveopćem informativnom metežu gdje tisuće vijesti pokušavaju zauzeti mjesto u umovima gledatelja i zamijeniti stavove naroda sa svojima, pojava 'Pervanova dnevnika' blagotvorno će utjecati na vaše zdravlje i sveopći boljitak vas i šire društvene zajednice u cjelini.