nekadašnja pop zvijezda

'Želi me strpati u zatvor i zbog toga živim u stalnom strahu'

17.04.2017 u 15:33

Bionic
Reading

Nekadašnji predstavnik Jugoslavije na Eurosongu s pjesmom 'Džuli' 1983. godine bio je Danijel Popović. Uoči ovogodišnjeg izbora, crnogorsko-hrvatski pjevač koji već godinama živi u Ljubljani, dao je veliki intervju u kojem je, osim o glazbi, progovorio o svojim privatnim problemima

Iako je od 'Džuli', 'Ma daj obuci levisice' i 'Bio sam naivan' prošlo podosta godina, riječi tih pjesama svi se još uvijek rado sjećaju, kao i pjevača kojeg su proslavile. Danijel Popović 1983. predstavljao je tadašnju Jugoslaviju na Eurosongu te upravo s pjesmom 'Džuli' osvojio visoko 4. mjesto.

Danijel Popović - Džuli Autor: Youtube

Danijel Popović danas živi u Ljubljani, a slava je daleko iza njega, iako je pokušao vratiti se, a čak je sudjelovao i u reality showu 'Farma'. U velikom intervjuu za Avaz progovorio je o mnogim stvarim koje ga muče, kao i o privatnim problemima. Iza sebe ime tri propala braka, a trenutno je u četvrtom sa suprugom Aleksandrom te ima četvero djece. Njegove ljubavne afere i odnosi s bivšim suprugama i djecom, kao i neplaćanje ili plaćanje alimentacije, punili su novinske stupce, a on o svemu tome ovoga puta nije šutio.

Trenutno se na sudu još uvijek spori sa svojom bivšom suprugom Sandrom oko alimentacija. Kako kaže, taj je spor dobila njegova supruga, jer ni jednog njegova svjedoka sud nije želio prihvatiti. 

'Do sada sam šutio zbog djeteta, sina Dominika. Išao sam i na utvrđivanje očinstva i smatram da sam prevaren. Prijavila me je kao da sam je tukao, ali je sud tu njenu prijavu odbacio. Ona je napisala knjigu u kojoj me blati. Bio sam prestao plaćati alimentaciju, ali sam poslije sve izmirio. Želi me strpati u zatvor i zbog toga živim u stalnom strahu. Sa sinom nemam kontakt sedam godina. On sada ima 17 godina i vrijeme je da porazgovaramo kao odrasli ljudi', rekao je za Avaz Danijel Popović.