Tom Jones

Zbog zdravstvenih problema legendarni pjevač otkazao turneju

04.09.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Samo pet dana uoči početka dugoočekivane američke turneje, na službenom Twitter profilu 77-godišnjeg Toma Jonesa, objavljeno je kako se ona, zbog savjeta liječnika, otkazuje. Njegov menadžment najavio je kako će se ti koncerti održati u svibnju i lipnju 2018. godine, a obožavatelji diljem svijeta nadaju se kako će s njihovim omiljenim pjevačem biti sve u redu

'Zbog savjeta doktora, Sir Tom Jones nažalost otkazuje svoju američku turneju, koja je trebala započeti u srijedu 6. rujna u Betlehemu, u državi Pennsylvaniji. Koncerti će biti naknadno održani i to u svibnju i lipnju 2018. godine, te će za njih vrijediti već kupljene karte. Tomu je iskreno žao zbog svega i veseli se druženju s obožavateljima u 2018. godini. Ukoliko netko želi vratiti karte i dobiti natrag novac, neka se javi na prodajno mjesto.'

 

Dopis je to objavljen na službenom Twitter profilu legendarnog glazbenika Toma Jonesa, koji je, nakon pet godina, 2. kolovoza ove godine nastupio u pulskoj Areni.

  • +3
Tom Jones Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

O kakvim je zdravstvenim poteškoćama zapravo riječ, još uvijek se ne zna, budući da menadžment 77-godišnjeg pjevača informacije daje na kapaljku.

Koliko kontroliraju sve, moglo se vidjeti upravo na pulskom koncertu. O tom se koncertu malo pisalo, budući da je njegov menadžment sve držao obavijeno velom tajnosti, praćenje je dopušteno tek nekolicini novinara i fotografa, no sve je bilo pomno nadzirano.

Tom Jones - You Can Leave Your Hat On Autor: Youtube