ŽIVE U PARALELNOM SVEMIRU

Zbog raskošne svadbe i utrošenih milijuna Beckhamovi na udaru javnosti

11.04.2022 u 12:49

Bionic
Reading

Iako se bogatstvo Beckhamovih procjenjuje na milijune i milijune dolara, obitelj novopečene gospođe Brooklyna Beckhama, Nicole Peltz 'sjedi' na milijardama, a javnost im ne oprašta jer su potrošili oko 3.5 milijuna dolara na raskošno vjenčanje održano proteklog vikenda

Sudbonosno da Brooklyn Beckham i njegova novopečena supruga Nicola Peltz izrekli su na pozornici izgrađenoj samo za njih, ukrašenoj garlandama cvijeća u ogromnom šatoru na obiteljskom imanju Peltz, vrijednom 103 milijuna dolara, koje se nalazi samo nekoliko koraka od oceana.

Oko 3.5 milijuna dolara utrošeno je za vjenčanje obiteljske mezimice Nicole Peltz, stoga njezini roditelji, Nelson i Claudia Peltz, nisu ni trepnuli kada je račune rebalo podmiriti.

Ipak, održavanje raskošnog vjenčanja i trošenje milijuna i milijuna dolara u ovim trenucima, kada mnogi nemaju što za jesti, a paralelno i ne prestaje ruska invazija na Ukrajinu, zasmetala je mnogima, koji su svoje mišljenje odlučili podijeliti na društvenim mrežama, smatrajući da se novac mogao puno bolje potrošiti.

Većina njih rekla je kako su mogli uplatiti te milijune i pomoći ukrajinskim izbjeglicama, dok su neki smatrali da je taj novac itekako mogao pomoći i Velikoj Britaniji i Americi kao 'financijska injekcija' za oporavak od pandemije koronavirusa.

'Nevjerojatni glupi iznosi novca potrošeni su na ovo vjenčanje! David Beckham je trebao pružiti primjer i pomoći ljudima da žive bolji život', 'Beckham je iz East Enda i trebao bi znati bolje. U redu, riječ je o vjenčanju njegovog sina, ali 3 milijuna? Dajte ljudi, to mora da je šala', 'Zamislite potrošiti 3 milijuna dok rat u Ukrajini se nastavlja', 'Ima nešto i groteskno oko ovog vjenčanja. Brooklyn nema nikakav posao, ima jedva 20 godina i troši takav novac.'

  • +5
Vjenčanje Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

zabava na floridi

Slavna lica i američki milijunaši na okupu: Tko je sve bio na vjenčanju Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Pogledaj galeriju