TO SE NE PROPUŠTA

Zbog ovoga je Kate Middleton bez razmišljanja prekinula porodiljni dopust

12.07.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Kate Middleton iznenadila je sve pojavivši se na službenom događanju, samo dan nakon krštenja najmlađeg djeteta, princa Louisa. Naime, odmah po rođenju malenog Louisa, vojvotkinja od Cambridgea je najavila kako će ovoga puta iskoristit svoj porodiljni dopust i uživati u odrastanju svoje djece, što povlači za sobom i to da se neće pojavljivati u javnosti, te da će njezin suprug princ William sam pohoditi događanja

Iako je najavila kako će ovoga puta duže koristiti porodiljni dopust, što znači da će izbjegavati pojavljivanja u javnosti, samo dan nakon krštenja najmlađeg sina, princa Louisa, Kate Middleton pojavila se u Westminsterskoj opatiji, a potom i na balkonu Buckinghamske palače, povodom proslave stote godišnjice Kraljevskih zračnih snaga.

  • +16
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate je stigla u pratnji princa Williama te princa Harryja i Meghan Markle, odjevena u kreaciju s potpisom Alexandera McQueena i šešir Seana Barretta, a njezin dolazak iznenadio je sve.

Ubrzo se doznao razlog njezina pojavljivanja. Naime, Kraljevske zračne snage imaju veliko značenje za nju, budući da je 2015. godine proglašena počasnom zapovjednicom zrakoplova u Kraljevskim zračnim snagama, naslijedivši na tome mjestu princa Philipa.

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Očito je, iz tog razloga, i željela proslaviti s njima tu veliku obljetnicu. Zanimljivo je da kada je preuzela 'novu ulogu' na dar dobila prestižni dijamantni broš, koji je nosila i na jučerašnjoj obljetnici.