IZNENAĐENJE

Zbog ovoga je David Beckham teškom mukom zadržao suze

03.05.2018 u 10:36

Bionic
Reading

Na svoj 43. rođendan bivši nogometaš David Beckham svoju je obitelj poveo na slavljenički ručak, no, za potpunu sreću nedostajao je njegov najstariji sin, 19-godišnji Brooklyn, koji već nekoliko mjeseci živi i studira u New Yorku. Ipak, Brooklyn očev rođendan nije želio propustiti, stoga je u tajnom dogovoru s majkom Victoriom Beckham priredio mu iznenađenje kakvome se nije nadao

On je jedan od najpoznatijih britanskih nogometaša svih vremena, a iako je odavno u mirovini, David Beckham i dalje je itekako zanimljiv javnosti. Svoj život danas rado dijeli sa gotovo 45 milijuna pratitelja na svom Instagram profilu, a posljednja objava oduševila je sve.

U srijedu, 2. svibnja, David Beckham proslavio je svoj 43. rođendan. Nakon što su mu supruga Victoria Beckham i troje od četvero djece, Romeo, Cruz i Harper, čestitali rođendan putem društvenih mreža, Beckham ih je odveo i na rođendanski ručak.

No, ono što mu se tamo dogodilo, nije niti najmanje očekivao. Naime, tijekom ručka, u restoran u Velikoj Britaniji stigao je njegov najstariji sin, 19-godišnji Brooklyn Beckham, koji posljednjih mjeseci živi i studira u New Yorku.

  • +10
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dolazak Brooklyna na Beckhamove oči je izmamio suze, te je bivši nogometaš jedva upitao sina 'što on radi tamo'. Čini se kako je jedino Victoria Beckham znala za ovo iznenađenje, budući da su drugi članovi obitelji ostali u šoku.