ODVOJENI GOVORI

Zbog ove odluke javnost i dalje ne vjeruje u pomirbu prinčeva Williama i Harryja

09.05.2021 u 22:38

Bionic
Reading

Prema navodima brojnih izvora, braća William i Harry inzistiraju na održavanju odvojenih govora prilikom otkrivanja kipa princeze Diane, a takva njihova odluka uspjela je izazvati zabrinutost

Posljednjih 18 mjeseci britanski prinčevi William i Harry proveli su u razmiricama, a priliku da se ponovno susretnu imati će u srpnju kada će se obilježiti 60. rođendan njihove pokojne majke, princeze Diane.

'Na ceremoniji obilježavanja Dianinog rođendana, braća će biti fizički zajedno na ceremoniji, no odbacili su ideju o zajedničkom govoru', izjavio je bliski izvor za britanski The Sun koji tvrdi kako je William, poput Harryja, inzistirao na pripremi vlastitog govora.

  • +5
Princ William i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tom Bradby, novinar ITV-a koji godinama njeguje bliski odnos s obojicom prinčeva, izjavio je kako je njihova međusobna veza bila iznimno teška.

'Tijekom proteklih godinu i pol, njihovi sukobi događali su se javno i u privatnoj sferi, dok bi prije svoje nesuglasice riješavali daleko od očiju javnosti', za London Times izjavio je Bradby.

Poljuljani odnosi prinčeva započeli su onoga trenutka kada je Harry sa suprugom Meghan odlučio odstupiti s kraljevskih dužnosti i u potpunosti napustiti Ujedinjeno Kraljevstvo, a u postizanju idiličnih odnosa nije im pomogao ni intervju koji su Harry i Meghan pred kamerama dali Opri Winfrey.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia