VOLE POZORNOST

Zbog majice s natpisom ŠČ! na ćirilici Mrle izazvao veliku raspravu

05.05.2023 u 14:20

Bionic
Reading

Let 3 će, bez imalo pretjerivanja, imati najspektakularniji nastup nekog od domaćih predstavnika na Eurosongu. Riječki glazbenici pobrinuli su se i za odgovarajući, zabavan, predeurovizijski šušur

Osim traktora, sjajnih kostima i teleportacije, frontmen beda, Damir Martinović Mrle izazvao je pažnju, ali i burnu raspravu na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografiju majica s natpisom ŠČ! na ćirilici.

Neki sljedbenici njegovog profila na društvenoj mreži Instagram ukazali na navodnu pogrešku u natpisu. Naime, u ukrajinskoj azbuci postoji slovo ŠČ, koje se piše Щ, odnosno onako kako je riječki roker napisao na majici. Bilo je i onih koji znaju da je Mrle u pravu te da se upravo tako piše ŠČ na ćirilici. U toj majici osvanuo je nakon što su se traktorom 'teleportirali' u Kijev i Mariupolj kojem su nedavno posvetili objavu.

Ranije u petak članovi Leta 3 imali su turistički obilazak stadiona Anfield u Liverpoolu. Posjetili su VIP Salon u centru stadiona, a osim njega, posjetili su svlačionicu, gledali povijesne filmove u press-dvorani te sjeli na mjesto igrača na kojima daju izjave medijima.

Podsjetimo, Let 3 će s pjesmom 'Mama ŠČ!' nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u utorak 9. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu 13. svibnja.

  • +3
Let 3 Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL