UOČI POLUFINALA

Let 3 stigao do pozornice Eurosonga: Objavljeni video s probe brojne je oduševio

01.05.2023 u 22:06

Bionic
Reading

Uoči polufinala Eurosonga, Let 3 u Liverpoolu je odradio svoju prvu probu, a sada je na službenom profilu ovog velikog glazbenog natjecanja objavljeno kako je to izgledalo

Objavljeni video pokazuje kako članovi benda izlaze na pozornicu, a nakon toga se izmjenjuju kadrovi nastupa.

Komentari ispod objave su većinom pozitivni, a čini se kako ne staju. Ljude je uhvatila ŠČ groznica, pa iako neki baš ne razumiju o čemu je zapravo riječ, mnogi pišu kako će za njih glasati, te da ih vide u finalu.

@eurovision Oh mama! Let 3 have revved up into Liverpool 🚜🇭🇷 #Eurovision2023 #Eurovision @Let 3 Mrle ♬ original sound - Eurovision

Komentar je ostavio i službeni profil dua Jedward, blizanaca i sudionika X faktora. 'Brkovi trebaju ime', stoji u komentaru koji su ostavili.

Prije polufinala Letovci su nastupili na predeurovizijskim zabavama u Tel Avivu, Varšavi, Madridu i Londonu. Njihov probni nastup na pozornici Liverpoola trajao je pola sata, a na njoj su se pojavili u svojim već dobro poznatim kostimima koje na kraju nastupa skidaju, uz projektile na stageu.

Na zlatnom traktoru s kastavske Crekvine u okolici Rijeke, Let 3 svečano je ispraćen u Liverpool. Centralno mjesto na pozornici zauzeo je njihov zlatni traktor na električni pogon, koji su Mrle, Prlja, Baljak, Zec i Bin, uz pomoć mađioničara, teleportirali prema Velikoj Britaniji.

Teleportacija je, zapravo, bila mađioničarski trik koji je započeo dobro poznatim performansom Leta 3, odnosno ispaljivanjem čepova iz stražnjice, a završio nestankom benda i traktora s pozornice, iza bijele plahte, i uzlijetanjem bijelih golubova.

Let 3 Izvor: Promo fotografije / Autor: Mirjana Šarić